PSD trebuie să dispară. Vollständig eliminiert!

Credeţi că s-a terminat? Nu. De-abia începe. Sau, cel puţin, de-abia acum ar trebui să înceapă.

psd trebuie distrus. NEAPĂRAT! Trebuie eliminat, ras de pe faţa pământului, tocat mărunt până dispare în tenebrele istoriei, la fel ca Partidul Comunist Român al Odiosului şi Sinistrei, musai să fie scos în afara legii.

Un partid plin de aparatcik-i rufoşi la minte şi la inimă, un partid colcăind de trădători, viermuind de hoţi la patru ace şi cu zâmbete unsuroase, mustind de mafioţi venali pentru care nu contează nici mă-sa, nici tac-su, un partid care-şi trădează ţara, această gloată, această adunătură infectă care-şi scuipă neîncetat propriul popor, care îşi ţine deliberat electoratul – ăla cu pui, ulei, făină şi găleţi – într-o perpetuă noapte a minţii, trebuie nimicit.

Ciurda de plagiatori, falsificatori, burtoşi împuţiţi şi înroşiţi din fruntea consiliilor judeţene sau a primăriilor, imunzii penali din cauza cărora românii din Torino (am rude în Torino, băi, nenorociţilor, au luat gaze în bot din cauza voastră!) şi Paris au simţit gustul pulanelor de carabinieri şi jandarmi: ăştia trebuie daţi jos de pe soclurile de rahat pe care s-au cocoţat, anchetaţi, dezbrăcaţi la piele – la propriu şi la figurat -, ăstora trebuie să le fie băgată o lampă de 1000 de waţi în ochi şi deştele în cur, ca nu cumva să ascundă bani furaţi făcuţi sul în găoaze.

partidul social democrat trebuie SĂ DISPARĂ.

Membrii lui, cei dovediţi infractori, trebuie vânaţi până şi în gaură de şarpe, traşi la lumină ca nişte reptile scârboase ce sunt şi striviţi fără milă, cu vârful bocancului.

Pentru că au furat, au minţit, au ucis (unii dintrei ei), au ameninţat, au complotat împotriva propriului neam, au subminat economia naţională, ne-au luat pâinea de la gură prin înţelegerile lor mârşave denumite pompos „contracte cu statul”, s-au îmbuibat pe banii noştri, ne-au tras covorul de sub picioare şi ne-au futut cum a vrut pula lor până acum.

Şi, după ce terminăm cu psd, trecem şi la pdl, pnl şi restul mizeriei.

Bookmark and Share

Comentarii

comentarii

One thought on “PSD trebuie să dispară. Vollständig eliminiert!

  1. Іt’s reаlly a great and useful piece of information. I am satisfied thwt
    you simply shared thos helpful info ᴡith us. Pleaѕe keep
    us informed like this. Thank you ffor shаring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *