De ce nu mă poate convinge nimeni să-i plâng de milă lui Mazăre.

Pentru că mi-e antipatic. Pentru că e fanfaron. Pentru că i-a prostit pe mamaie şi pe tataie şi pe toţi ăştia cu cefe groase şi pe toate plesnetele alea.

Pentru că, între anii 2000 şi 2003, pe când eram la foaia locală „Independentul”, actualmente „Liderul de opinie”, participam la şedinţele de Consiliu Local Municipal şi vedeam cu ce satisfacţie îşi trecea gaşca asta hotărârile de consiliu şi ce nervi aveau când madam Ecaterina Prodan, de la PRM, o mai lua câteodată pe arătură şi vota aiurea.

Pentru că, tot atunci, Valentin Popescu, directorul de la ziar, încerca să-mi bage pe gât dosare gata fabricate împotriva unui dujman de-al lui Mazăre, să-l bag pe ăla în cerneală. E vorba de Palaz, fost secretar general al Primăriei Constanţa şi fost prefect (care, apropo, mi-e şi el antipatic). Şi, când i-am zis lu’ Popescu: „Dom’le, ce-mi dai dumneata aici sunt hotărâri ale Tribunalului desfiinţate de Curtea de Apel. Deci, nu merge treaba aşa”, s-a lăsat la mâna lui şi a ales o coadă de topor să-i scrie mizeriile.

Pentru că, de când e el primar, Constanţa a devenit o cloacă în care e aproape imposibil să respiri: curve, hoţi, şmenari, combinatori, corupţi, parveniţi, lichele, jigodii, caftangii, frunţi înguste, proxeneţi, cluburi multe, cultură puţină.

Pentru că Younes Hamza şi badigarzi.

Pentru că, în scurtul timp petrecut la trustul lui de presă, am rămas siderat de cât de înspăimântător de spălaţi pe creier pot fi unii lătrăi de-ai lui.

Pentru că, atunci când am încercat să fac afaceri cu primăriile din judeţ pe motiv de website-uri şi căcat, acum câţiva ani, n-am avut loc de „nişte băieţi” cărora le era dator.

Pentru că n-ai loc să tragi o băşină în Constanţa de el şi-ai lui.

Pentru Cazino. Pentru mizeria aia din Portul Tomis înălţată în locul Yachting Clubului.

Pentru că Feri Predescu.

Pentru că în ANL-urile alea şi-au găsit loc aproape numai „cazuri sociale” din jurul lui.

Pentru că, sâmbăta trecută, era să o mierlim, eu şi prietenii mei, ŞI din cauza incompetenţei şi/sau corupţiei din administraţia lui: Beirutul nu avea reînnoită autorizaţia de funcţionare din partea Primăriei Constanţa pe anul ăsta, dar continua să funcţioneze.

Probabil o să-mi fac şi mai mulţi duşmani după textul ăsta. Dar era să crăpăm nevinovaţi sus, în Legendary, ŞI din cauza lui. Aşa că vă aştept, futu-vă în gât de limbrici.

Bookmark and Share

Comentarii

comentarii

One thought on “De ce nu mă poate convinge nimeni să-i plâng de milă lui Mazăre.

  1. elvis spune:

    head shot 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *